PICO MONTAGE

Wij begrijpen als geen ander dat je je bedrijfswagen niet wilt missen op de momenten dat je aan het werk bent. Vandaar dat het bij ons ook mogelijk is dat we je auto 's avonds of in het weekend voorzien van belettering. Het is daarbij belangrijk dat het voertuig goed schoon, droog en op temperatuur is. We vragen je daarom het voertuig zo schoon mogelijk aan te leveren, meestal de dag of avond van te voren. Het voertuig kan dan drogen en eventueel op temperatuur komen zodat we de volgende dag kunnen beginnen met het ontvetten van de ondergrond. Vandaar dat we je vragen om de auto/bus zo schoon mogelijk aan te leveren. Op deze manier zorgen we voor optimale hechting zodat dat je jarenlang plezier en rendement hebt van je investering.

 

Ook het monteren van bijvoorbeeld fotobehang of raamfolie kunnen wij op de tijden uitvoeren dat het voor jou het beste uitkomen. We willen ervoor zorgen dat je klanten zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden.   

 

We maken gebruik van de beste materialen en de beste merken op het gebied van signing. Het is voor jou maar ook voor ons heel belangrijk dat we niet alleen een mooi product afleveren, maar ook een product afleveren dat mooi blijft! Dat betekent dat je mag verwachten dat de folie kleurecht is en niet loslaat van de ondergrond. We nemen de tijd om de folie te verhitten waar dat nodig is, zoals aan de randen en Kies je voor PICO dan kies je voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs.