BESTELBUS BELETTEREN

 

Voertuigreclame is een van de meest effectieve en voordelige reclamevormen die je kunt bedenken. 

  • Moet u stoppen voor een verkeerslicht?
  • Staat u in de file?
  • Staat uw wagen ergens geparkeerd?

Autoreclame zorgt er 24/7 voor dat uw bedrijf gezien wordt, misschien wel duizenden keren per dag, en daar gaat het om! Een eenmalige investering met jarenlang rendement. Een auto met bedrijfsnaam/reclame zorgt voor meer naamsbekendheid en bovendien voor meer vertrouwen bij uw (potentiële) klanten. Een 'anonieme' bedrijfswagen is een gemiste kans. Uit onderzoek blijkt dat het zelfs argwaan kan opwekken, het tegenovergestelde van wat u wilt bereiken natuurlijk.   

 

WAT KOST DAT?

Graag weten we eerst welk voertuigtype u wenst te beletteren. Wilt u groots uitpakken of is een eenvoudige vermelding van de bedrijfsnaam met wat gegevens voldoende?  

Laat ons weten wat u in gedachten heeft en we voorzien u graag van een passende offerte. Alle soorten voertuigen, van personenauto  tot kleine vrachtwagen voorzien wij professioneel van een volledig op maat gemaakte reclame. Deze autostickers, logo’s en/of tekst maken wij geheel op maat voor elk voertuig en voor elk budget. We beschikken over digitale bestanden van vrijwel alle modellen voertuigen. Daarmee kunnen we een realistisch en gedetailleerd ontwerp voor u maken. 

 

MONTAGE

Wij voorzien uw voertuig van een stijlvolle belettering. Afhankelijk van de omvang van de klus bent u uw voertuig meestal een dag tot twee dagen kwijt. 

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft uw bestelbus of andere reclame-uitingen? Neem gerust contact met ons op. We informeren u graag!

bestickering werkbus bedrijfsbus
bestickering aanhanger
volledige wrap achterkant bus