LICHTRECLAME

 

 

PICO Belettering & Ontwerp levert en ontwerpt o.a. binnenreclame zoals lichtreclame, muurletters, fotobehang, stickers, bewegwijzering, roomdividers, raamstickers, banners, drukwerk en diverse items voor uw interieur. Wij ontzorgen u van ontwerp tot eindproduct of montage. Op die manier heeft u één aanspreekpunt en kunnen we snel en praktisch te werk gaan. Wij bespreken graag uw wensen en adviseren u desgewenst over kleur- en/of materiaalgebruik.

 

Op het gebied van lichtreclame zijn er tal van mogelijkheden. Wij leveren boxletters, lichtframes of lichtbakken, maar ook neonreclame. Voor onze lichtreclame's maken wij gebruik van gespecialiseerde leveranciers op het gebied van lichtreclame. Zij produceren reclame op maat en leveren een veilig en betrouwbaar product wat 

 

Wij zijn een jong en flexibel bedrijf en houden graag rekening met u als ondernemer. Zo vinden wij het bijvoorbeeld geen enkel probleem om bijvoorbeeld ´s avonds of in het weekend montagewerkzaamheden uit te voeren zodat uw eigen werkzaamheden overdag gewoon door kunnen gaan.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft raambelettering of andere reclame-uitingen? Neem gerust contact met ons op. We informeren u graag!